Általános feltételek

 
Felhasználási feltételek

Köszöntjük a soccerfame.com -on. A soccerfame.com felhasználásával (a továbbiakban "soccerfame","mi", "nekünk, "a mienk") Ön elfogadja, hogy figyelembe veszi és betartja az alábbi felhasználási feltételeket, amelyeket mi szabtuk ki és alább fel vannak vázolva.

1. A soccerfame felhasználói számára

A honlap felhasználójának ilyen fizikai személy tekinthető, amelyik kitöltötte a regisztrációs formát.
1.1 Minden fizikai személynek csak egyszer van joga regisztrálni.

1.2 Inkorrekt adatok betáplálásánál vagy saját megítélésünk szerint a felhasználó hozzáférése korlátozható vagy letiltható, előzetes értesítés nélkül.

1.3 Ha a felhasználó nem regisztrál, akkor a soccerfame vendégéként tekinthető és nem lesz hozzáférése a honlap teljes anyagához. A teljes hozzáférés önkéntes regisztráció után megszerezhető.

1.4 A felhasználónak nem szabad ilyen tevékénységet folytatni, ami alááshatja a soccerfame tekintélyét, és amelyik harmadik személy előtti információ közzétételével kapcsolódik, teljesen függetlenül attól, hogy szavahihető-e az informació vagy nem.

1.5 A felhasználónak nincsen joga ilyen jogsértő tevékénységet folytatni a honlap ellen, amely fenyegeti az honlap tevékénységét és biztonságát.

1.6 A felhasználó köteles elkerülni a durva, illetlen, trágár, győleletet keltő, fenyegető, szexuálisan írányult vagy más az erkölcsöt csorbító nyelvet, ami ellentétben áll a hatályban lévő törvényekkel. Ellenkező esetben a soccerfame csapata fenntartja a jogát a felhasználó hozzáférését korlátozni vagy letiltani.

2. Adatvédelmi politika

Soccerfame tiszteletben tartja minden felhasználó személyes adataival kapcsolatos adatvédelmi jogát.

2.1 A soccerfame honlapon való regisztráláskor követelendő a felhasználóval kapcsolatos személyes informació, amelyet csak és kizárólag a soccerfame fogja használni és nem adható át harmadik személynek anélkül, hogy a Felhasználónak erről tudomása legyen.

2.2 A személyes adatokat csak a munka tökélétesítésében, a honlap irányításában és fejlésztésében, valamint marketingos, reklámos és promociónális célra fogjuk használni. Ha a felhasználó nem ért egyet ezzel, akkor köteles írásban értesíteni arról a honlap adminisztrátorát. Erre a célra használhatja a kapcsolattartó e-mailek valamelyikét.

2.3 A soccerfame csapata nem vállalhat felelősséget hackertámodások esetében, amelyek az adatai feltárásához vezethetnek.

2.4 A regisztrálást követően Ön beleegyezik abba, hogy e-maileket kap (néhányat havonta), amelyeknek az a célja, hogy legyen naprakész információja a soccerfame fontos eseményeire. Ha Ön nem szeretne e-mailben ilyen üzeneteket részünkről kapni, akkor változtathat ezen a beállításaiknál.

2.5 Mi fejlesztettük ezt a honlapot minden korban lévő felhasználó számára. Mindennek ellenére lehetséges, hogy a termék tartalmának egy része nem megfelelő 18 év aluli személyek számára. Ilyen esetekben a felelősséget ilyen felhasználók számára a szülő vagy a személy gyámja viseli.

3. A soccerfame.com honlapról

3.1 A soccerfame.com ilyen honlap, amely egy szórakoztató, oktatási és ingyenes tippversenyhez biztosít hozzáférést .Minden felhasználó ingyenesen regisztrálhat és tippelhet hamarosan megrendezendő mérkőzésekre, és annak alapján gyűjthat virtuális pontokat.

3.2 A soccerfame honlap abban a formában jut el a felhasználóknak ahogy van és nem vállalhat felelősséget a funkcionálásának biztonságára nézve, a honlaphoz való hozzáférési lehetőségeket illetően, a segítség biztosításáért, az utasításokért vagy más paraméterekért.

3.3 A soccerfame által biztosított szolgáltatásnak nem áll céljában a felhasználókat zálogokra vagy más szerencsejátékokra buzdítani. Mi nem vállalhatunk felelősséget a honlap használátának következtében fellépett anyagi vagy minden másnémű veszteségekre .

3.4 A soccerfame nem vállalhatja a felelősséget vagy nem nyújthat kártérítést abban az esetben ha a felhasználó nevét és a jelszavát jogsértően más személy használja.

3.5 Soccerfame-nak van joga megmutatni, elküldeni feltölteni, teljesíteni és exponálni a felhasználói reklámanyagát. A reklámok tartalmáért és az illetékes védett márkanevek szempontjából, felelősséggel csak a hidetők tartoznak.

3.6 A soccerfame fenntartja a jogát saját megítélése szerint lefagyasztani vagy letörölni az ingyenes tippversenyben részt vevőknek az accountjait.

3.7 A soccerfame honlapon lévő videók különböző forrásokból származnak és nem képezik a Soccerfame Kft. tulajdonát. A soccerfame nem vállalhat felelősséget a felterjesztésükre.

3.8 Minden a honlapon használt szöveg és technológia a Soccerfame Kft. tulajdonát képezi. A másolása szigorúan tilos.
 

Naptár